מרתון פורטיס ברוטרדם אחד מאירועי הספורט הגדולים בהולנד. מדי אפריל, רוטרדם
יריד אפריל בסביליה חגיגות פלמנקו, מלחמות פרים ואווירה תוססת. מדי אפריל, סביליה, ספרד
מצעד הפרחים מנורדווק להארלם מצעד ססגוני עם עגלות עשויות פרחים ומוזיקה עליזה. מדי אפריל, נורדוויק, הולנד
המטבח האיטלקי הוא מהטובים בעולם וטבעי שבתום החופשה תרצו להמשיך להתענג עליו גם בבית. כדי ללמוד לבשל כמו האיטלקים, במהלך טיול באיטליה תוכלו להשתתף בסדנת בישול שבה לומדים להכין פסטות, פיצות, גלידה ועוד מטעמים מקומיים. הנה כמה סדנאות ...
אדמה פורייה, ים שופע דגה ואקלים מתון אחראים לפריחה גסטרונומית חסרת תקדים באזור קוסטה בראווה, החוף הפראי של קטלוניה. מטבח קטלוני מסורתי עם נגיעות ים תיכוניות ושפים יצירתיים להפליא הופכים את הטיול כאן לחגיגה קולינרית
תשכחו מרשתות בינלאומיות של מזון מהיר, אוכל איטלקי אמיתי מכיל מוצרים מקומיים ועונתיים, שמבושלים בקצב הנכון, תוך שמירה על המסורת. מהסרדינים המטוגנים של ונציה, דרך האורז בזעפרן של מילאנו ועד מרק הריקוטה של דרום טוסקנה - סיור קולינרי ...
ארצות הברית מציעה למטיילים בה חגיגה קולינרית מגוונת להפליא: פירות ים טריים במיין, סירופ מייפל איכותי בוורמונט, סטייקים עסיסיים בקנזס, חטיפי קקטוס באריזונה, יינות מצוינים בקליפורניה, וזאת רק ההתחלה. הצעות לטיולים קולינריים ברחבי ארצות הברית
לא חייבים להרחיק לניו אינגלנד בשביל ליהנות מצבעי הסתיו, גם אירופה נפלאה בעונה הזאת. מסיק זיתים באומבריה, קטיף ערמונים באנדלוסיה, חג התפוח בנורמנדי וטיולי שלכת בסקוטלנד הם רק חלק מהאפשרויות
מרעה טבעי, אוויר צח ושדות ירוקים הם הבסיס לסיור הגסטרונומי סביב אגם קונסטנץ: הדגים טריים, הגבינות נהדרות ויינות הרוזה צלולים. והכל במרחק קצר מציריך וממינכן
כלי בישול שחוקים, מצרכים בסיסיים, ידיים מחוספסות מעבודה לשות ומערבבות וחותכות בסדר קבוע. ניבי להבי נכנסה למטבחים ברחבי הודו מצוידת במצלמה וגילתה את האסתטיקה שבפשטות. כתבה מצולמת
משוק הדגים בטוקיו, דרך קומת האוכל המופלאה בכלבו ברלינאי ועד השוק התוסס של מקסיקו סיטי - הנה הבחירה שלנו של שוקי האוכל הטובים בעולם
המטבח בסקנדינביה אינו מקשה אחת. לכל אחת מהמדינות המרכיבות אותה טעם משלה, השפעות ייחודיות וחומרי גלם אופייניים. המשותף לכולן הוא ההקפדה על האיכות וגם מבחר הדגים
לעם הבאסקי, היושב לאורך חופי האוקיינוס האטלנטי משני עברי הגבול הצרפתי־ספרדי, מורשת קולינרית ייחודית וטעימה. סיור מגרה בארץ הבאסקים: דגים טריים צלויים בקרן רחוב, בתי פינצ'וס תוססים ומסעדות עטורות כוכבי מישלן