יריד אפריל בסביליה חגיגות פלמנקו, מלחמות פרים ואווירה תוססת. מדי אפריל, סביליה, ספרד
מצעד הפרחים מנורדווק להארלם מצעד ססגוני עם עגלות עשויות פרחים ומוזיקה עליזה. מדי אפריל, נורדוויק, הולנד
חוגגים בממפיס חגיגות, פסטיבלים, מופעים ואירועים. מדי מאי, ממפיס, טנסי, ארצות הברית
מסעדת הלנה שוכנת במתחם המחודש של נמל קיסריה. על המטבח של הלנה מופקד השף הצעיר והמוכשר עמוס שיאון, שמתמחה בבישול ים-תיכוני פשוט, המבוסס על חומרי גלם טריים ואיכותיים. בתפריט מככבים בעיקר דגים ופירות ים...
שנים רבות שומרת מנטה ריי, המסעדה התל אביבית הותיקה שבחוף עלמה בתל אביב, על האווירה והאוכל האופייניים שלה, שמשלבים מטבחים שונים מרחבי העולם בקלילות ובתחכום...
מרגרט תייר היא ללא ספק האמא של הבשלניות. במקדש הקטן שלה המשקיף אל הים היא יוצרת מאכלים שחלקם בהחלט יכולים לספק סוג של חוויה דתית. אם אתם בעניין של חפוז זה לא המקום בשבילכם...
בכל העולם יש סימן מובהק אחד ויחיד באמצעותו אפשר לשפוט מסעדה סינית: האם חבורות סינים מקומיות יושבים בה לאכול? אם התשובה חיובית, אין סיכוי ליפול. מסעדת סינג לונג עוברת בקלות את המבחן...
נאייב היא דוגמא למסעדת פועלים משובחת שנותנת תמורה מלאה לכסף ועוד חופן נדיב של אווירה ונשמה. רבים מהסועדים הם לקוחות קבועים במצויים בעצירת מנוחה ואכילה באמצע יום שוק. אחרים הם בעלי עסקים בהפסקת צהריים...
אמנם בתחנת דלק, אבל זה לא מפריע...מנות מגוונות, שירות אדיב, חניה במקום...יש מנות עסקיות. שווה
מכל מסעדות הדגים ברציף של מבנה 8 בנמל תל אביב, זו של בני הדייג היא הפופולארית ביותר ולא במקרה. בני הוא באמת דייג, ודייג, כמו שאמרו חכמינו בטבריה אוהב דגים...
אין מה להיתמם. בשדרה 34 זה בית חרושת, וכמו שהפועל לא יכולה להיות מכבי, כך מנה בשלושים שקל לא יכולה להיות גורמה, גם אם היא נורא רוצה. בשדרה זה לא המקום לחגיגת יום נישואין או פגישה ראשונה...
אין צורך להכביר במילים על המוסד של בינו גבסו, האיש שבנה קריירה מפוארת על גבם של הפלפלים והעגבניות באשר הם...
כמסעדה הנימנת על ז'אנר הדיינר האמריקאי, דיקסי נאמנה לשלושה עקרונות מתמטיים: הטבח לא יודע לספור קלוריות, המלצריות הקורקטיות לא ממש סופרות את הלקוחות והטמפרטורה בחלל האכילה תמיד תהיה קרה בשתי מעלות ממה שצריך...