את המתכון הזה אפשר להכין על בסיס של חלב וחמאה, אבל אם תרצו לשמור על אותנטיות, עשו כמו הלאפים והכינו אותו על בסיס של ציר דגים – גם התוצאה תהיה מענגת יותר. הכמות מיועדת לארבעה אנשים.
החומרים : הוראות ההכנה: לחתוך את הבצלים לפרוסות דקות ולטגן במחבת עם השמן. להוסיף את היין. לשמור על אש נמוכה ולהוסיף את הקמח. לבחוש היטב . אחר כך להוסיף את ציר הדגים או החלב. לבחוש עד להשגת תערובת אחידה. חשוב לזכור כי המרק יהיה סמיך יותר לאחר שנוסיף את הדגים. להוסיף את פיסות הדג ולבחוש במשך כחמש דקות. להוסיף את הפטרוזיליה ולבשל עוד חמש דקות. להגיש חם לחלום על חורף מושלג… בתיאבון! |
האם היית ביעד הזה?
-
8
כן הייתי
-
0
לא, אבל מתכנן
-
0
לא מעוניין