פיתות מלאות בטוב טעם

למרגלות גן ציבורי בקרית טבעון, שכמו הגינות הביתיות נראה כפיסת טבע פראי, ניצבת הבודקה המורחבת של מאיר מישל, שהוא מכנה סביח וטביח. טביח זה בישול במרוקאית, וסביח זה המאכל המוזר הזה שיש לו מעריצים גם בין אניני הטעם. מאיר קיבל מחבר בשלן מתכון לבצק של פיתות שאי אפשר לעמוד בפניהן, ומאז הוא אופה כל פיתה בעת ההזמנה וממלא אותה בטוב טעם. מלבד סביח (12 שקל) יש נקניקיות ושיפודים, ואפשר לשבת לשולחן, לא חייבים לרוץ.
פתוח: א'-ה' 23:00-8:00 או אחרי, ו' עד כניסת השבת נכים: הכניסה לא נוחה, אפשר להזמין מבחוץ. כשרות: כשר בלי תעודה.