מנטה ריי: מסעדת חוף משובחת

לאורך קו החוף במרכז אין יותר מדי מסעדות שממוקמות על החוף ומציעות גם אוכל טוב, כך שמנטה ריי בהחלט ראויה לציון. מהחלונות הגדולים שבמסעדה או מהמרפסת הצמודה אפשר לראות את הים, ואם אתם יושבים בכיוון הנכון, גם את יפו העתיקה באופק. בקיץ יצטרפו לנוף גם המוני המתרחצים בחוף והמטיילים בטיילת, אבל כשהשמש מציגה מפגן שקיעה מרהיב, אפשר להתעלם מהם בקלות. בחורף, כשיורד גשם בחוץ והים סוער וריק ממתרחצים, החוויה הרומנטית מובטחת. בתפריט, כצפוי, דגים ופירות ים. לפתיחה מוגש מבחר מזטים עשיר, מלווה בלחם בלקני שמגיע עם שמן זית, מלח גס ובלסמי. אחר כך מגיעות העיקריות, בהן אפשר להמליץ על פילה דניס על אורז אורגני אדום ומנגו, ברוטב חמאת צ'ילי, או שרימפס מוקפצים עם ניוקי, כרשה, עלי בייבי תרד ורוטב סנט מור. לאחרונה התווספו לתפריט כמה מנות חדשות עם נגיעה קיצית, כמו קבב מוסר ברוטב יוגורט עם בורגול וענבים, או שרימפס וטבעות קלמרי עם תאנים, ברוטב פרמז'ן. אם תקציבכם לא מאפשר לכם ארוחת ערב, אתם מוזמנים לבוקר של כיף מול הים, שכולל, בנוסף למגוון רחב של אומלטים עם תוספות, גם פנקייקים עם פירות, מייפל וקרם פרש, שקשוקה עם גבינת חלומי, פריטטה עם תפוחי אדמה ובצל, פרנץ' טוסט עם קרם פרש וקונפי פירות וגרנולה עם יוגורט, דבש וסלט פירות, למי שהולך על האופציה הבריאה. קשה לחשוב על פתיחה יותר מוצלחת ליום חדש.