מוסקט: גורמה במצפה הימים

מהחלונות הגדולים של מוסקט, מסעדת הגורמה הבשרית של מלון מצפה הימים, נשקף נופם של עמק החולה, החרמון והכנרת. הנוף הוא אכן סיבה מצוינת להגיע לכאן, אבל בהחלט לא הסיבה העיקרית. המסעדה האלגנטית נחשבת כבר לא מעט שנים לאחת מהמסעדות הטובות בארץ. השף חיים טיבי אחראי על התפריט, שכולל מנות מופלאות כמו ניוקי במילוי גבינות צאן אורגניות ברוטב מנגולד וחמציץ, פטריות על גריל פחמים עם אווז מעושן וצמחי תבלין, פילה עגל גלילי על גריל פחמים עם בצלי שאלוט מושחמים ויין פורט או דואט ברווז אורגני ברוטב קרמל תאנים וחמישה תבליני תשוקה. גם הקינוחים אלוהיים וכוללים בין היתר, טארט טאטן תפוחים ברוטב רום-וניל וגלידת רוזטה ושקדים, או תמר מג'הול ממולא פיסטוקים ברוטב סילאן וגלידת רום-צימוקים. התענוג הזה בהחלט לא זול, אבל אם אתם רוצים מקום לחגוג בו אירוע מיוחד, זה המקום. להשלמת החוויה, ואם אתם חשים כבדים מכדי לנהוג בחזרה הביתה, אפשר לבלות את הלילה במלון מצפה הימים.