כשר למהדרין

מסעדת קיארה בעלת המטבח הים-תיכוני-צרפתי מיועדת בעיקר לאוכלוסייה שומרת הכשרות. האולם המרווח שבו היא שוכנת ליד טחנת הרוח ברחביה מלא בדרך כלל מפה לפה בקהל חרדי, מקומי וחו"לניקי. המנות מגוונת בקיארה, וגם רמתן אינה אחידה. הרביולי הממולא בפטריות יער למשל (45 ש"ח) שבמנות הראשונות מוצלח למדי, אך לא כך עם הטונה האדומה העטופה באצת נורי (49 ש"ח) שנותרה מיותמת בצלחת. בעיקריות אפשר ללכת על האנטריקוט המעושן, למי שאוהב (93 ש"ח) או על קונפי שוק ברווז ברוטב פירות יבשים (99 ש"ח). כדאי להזמין מקום מראש, אין עסקיות, קייטרינג או T.A. אירועים עד 120 איש וחובה להזמין מקום מראש.