יפו מאוחד

שני מסעדנים ידועים בתחומם התמזגו למסעדה אחת לפני מספר שנים. חינאוי, בעל הקצביה והמסעדה המפורסמת, איחד כוחות עם אבו נסאר המתמחה בדגים. המסעדה, שמשקיפה אל ימה של יפו, מציעה לסועדים את הנוסחה הידועה של מנה עיקרית הכוללת במחירה מגוון סלטים. מבחר הסלטים כאן קטן וצפוי, אך טעים. כדי לבחון את איחוד הכוחות בחרנו שיפודי פילה וכבש (70 ש"ח) ובס בגריל (80 ש"ח). חינאוי לא אכזב, הפילה היה רך ועסיסי והכבש היה שמן במידה הרצויה ושמר על טעמו הדומיננטי. גם בגזרת הדגים נרשמה הצלחה. הבס נצלה כהלכה אך תובל מעט יתר על המידה. באופן כללי האווירה במקום נעימה והאוכל טעים, אך יש מקום לשיפור רמת ניקיון הכלים וחלל המסעדה.
היא: מבחר הסלטים טעים אך קטן מידי. הוא: אפשרות טובה למתלבטים בין בשר לדגים. 

לא כשר
נכים: מדרגות בכניסה, שירותים לא מותאמים לכיסא גלגלים
שעות פתיחה: 24:00-12:00