הפרחחית הקטנה והצעירה בשכונה

מסעדת "ויטושה", על חללה העצום ומפות השולחן הרקומות שלה, נראית כמו אולם חתונות בסופיה. ווילי דווידוב, עולה מבולגריה, קראה למסעדה הקטנה והביתית שלה על שם ההר המפורסם הנושק לסופיה מדרום. במושגים של מונומנטים יפואיים ארכיאולוגיים, דוגמת "מפגש הבלקן או "מונקה", "ויטושה" היתה תמיד הפרחחית הקטנה והצעירה בשכונה. לאחרונה כבשה המסעדה את החנות הסמוכה לה, וטיפול קוסמטי מקיף הביא אותה לצמוח לגודל תפלצתי ממש, שבאורח פלא לא גרע במאום מאיכותה.מומלץ: קיופולו (חצילים קלויים עם שום, או יותר נכון שום כתוש עם חצילים), לוטניצה (אותה הקומבינה עם פלפלים), תרמילי במיה קטנטנים ברוטב עגבניות שלא מתבייש בריריות שלו, לוקנקה (נקניק בולגרי מתובלן ועז טעם), קציצות פרסה, קבבים בולגריים וכמובן שקמבה צ'ורבה, שהוא המרק הלאומי של בולגריה העשוי קיבת פרה.