המסעדה של כרמלי

למסעדה של כרמלי באמירים הגענו ביום שישי בשעות הערב המוקדמות. המסעדה היתה ריקה, ורגע לפני שהחלטנו לחפש מקום אחר, הציץ בעל המסעדה מעבר לדלת. התשובה לשאלה "אפשר לראות תפריט, לדעת מה יש לאכול?" היתה: "אין לנו תפריט, אנחנו מבשלים כל יום מה שיוצא. יש מנות פתיחה, אחר כך סלטים וממולאים, האוכל צמחוני ועשוי מחומרים טריים בלבד."
החלטנו לנסות ולא הצטערנו. הארוחה נפתחה במרק ירקות עם עדשים אדומות, שהיה קליל וטעים. בהמשך הוגשו מגוון סלטים פשוטים, טריים וטעימים: סלט עגבניות עם נענע, סלט ירקות עם כרובית, טחינה, חומוס חם שהוכן סמוך להגשה, והכל לווה בלחמי שאור מלאים, כבדים וטעימים להפליא.
המנה העיקרית הורכבה ממבחר ממולאים, קציצות ירק ותבשיל עדשים ובורגול. את הארוחה סיימנו בסלט פירות ובחליטת צמחים ממבחר העשבים שבגינה.
אבל המסעדה של כרמלי לא מתחילה ונגמרת רק באוכל. האווירה ביתית ונעימה, והמקום יוצר תחושה של קן עם מחצלות על הרצפה ותחושת חמימות.
השארנו במקום 200 שקל ויצאנו מרוצים. אפשר גם להזמין מנות יחידות ולא ללכת על ארוחה מלאה ומתגלגלת, אבל מומלץ לזרום עם הטבח וליהנות מכל רגע.

הזמנת מקומות בטלפון בתיאום מראש