דג דגן: פעם רפת, היום מסעדת דגים

במסגרת השינויים שעוברים על התנועה הקיבוצית, לא מפתיע לגלות שגם הרפת הראשונה של עמק חרוד משמשת כיום מסעדת דגים ומושכת קהל רב. העיצוב מעלה חיוך: הרצפה מכוסה שבבי עץ ועל הקירות תלויים שלטים הומוריסטיים.
כמו ברוב מסעדות הדגים, גם כאן הארוחה נפתחה בסלטים, שהיו שגרתיים אך חביבים. מרק הבצל (22 שקל) היה עשיר. התפריט כולל גם פלטות מטוגנים וסלטים. בהמלצת המלצרית בחרנו למנה עיקרית פילה לברק בחרדל דיז'ון ויין (81 שקל) ופילה מוסר בטחינה (79 שקל), שהיו עסיסיים וטעימים ולוו בצ'יפס מצוין ובתפוח אדמה אפוי. בתפריט יש מנות מיוחדות לילדים. קינחנו בעוגת שוקולד חמה בציפוי שוקולד לבן (29 שקל) ובעוגת מוס שוקולד ופירות יער (26 שקל) שהיו סבירים.
בשורה התחתונה: הוא: מסעדת הדגים הטובה בעמק. היא: ידידותי לילדים, אפשר למצוא גם פינה רומנטית.
שעות: ב'-ה' 16:00-12:00, 23:00-19:00; ו'-שבת 23:00-12:00; א' סגור נכים: נגיש, אין שירותים מותאמים ריבוע: כשר בלי תעודה