קימל בגלבוע: מטבח משובח מול נופי הגלבוע

מסעדת קימל התל אביבית מושכת מזה שנים מעריצים של השף שאול בן אדרת. עכשיו אפשר ליהנות מהמטבח המשובח שלו גם בנופי עמק יזרעאל המקסימים. הסניף החדש של מסעדת קימל ממוקם במורד הגלבוע ומהחלונות נשקפים שדות חומים-ירוקים יפים כמו ציור. אולי אנחנו משוחדים (אחת מאיתנו נולדה לא רחוק מפה), אבל בעינינו אין יפה מהנוף הפסטורלי הזה. בין המנות הקלאסיות שיוצאות מהמטבח אפשר למצוא קדרת זנב ברוטב יין אדום, אוסובוקו טלה עם ירקות שורש, אנטריקוט בגריל עם דמיגלס יין אדום ואוכף טלה וכבד אווז בפורט וערמונים קלויים. אהבנו גם את הגרסה המקומית לפיש אנד צ'יפס – כאן המנה האנגלית הצנועה מורכבת מנתחי דג קוד הטבולים בבלילת בירה ומוגשים עם מיונז לימוני.
לטובת משפחות מטיילות שעוצרות לארוחה, יש תפריט ילדים שמדגים כי מישהו פה מכיר היטב את נפשם של הקטנטנים, שכן אפשר למצוא בו, בין השאר, פסטה בלי רוטב (המנה החביבה על אחד הילדים הפרטיים שלנו), כדורי בשר ברוטב עגבניות, מיני המבורגר ושניצלונים.