ניחוח של היסטוריה

במבנה אבן מיוחד – הראשון שהוקם בירושלים על ידי יוצאי החומות בשנת 1868 – שוכנת המסעדה הירושלמית הנאה הזו. אסתטיקה הוא שם המשחק אצלה. החל מההגשה הנעימה לעין וכלה בעיצוב חלל הפנים. תמורת כ-250 ש"ח לסועד תקבלו ארוחה טעימה מהמטבח הבינלאומי של השף טל גזית, ובעיקר יפה. 
מבין המנות הראשונות (95-45 ש"ח) מומלצים שקדי העגל על מצע אגסים וציר עוף, בעיקריות אהבנו את הטורנדו רוסיני (170 ש"ח) על מצע רוטב עדשים שחורות ואניס בליווי קונפי ארטישוק ירושלמי, ועוגת השוקולד כיכבה באחרונות. המסעדה כשרה בהשגחת רבנות ירושלים, יש גישה לנכים וחניה מאחור בתשלום. למסעדה גם תו חברתי. אין T.A ואין קייטרינג, ואפשר לעשות בה אירוע של עד 70 איש. הסניף החלבי שלה נמצא בדרך בית לחם 34. 
שעות הפתיחה: א'-ה' 17:00-23:00, יום ו' סגור, ובמוצ"ש היא נפתחת שעה וחצי אחרי צאת השבת עד 23:00.