מסעדה עם שיק צרפתי

ממסעדת ג'וזפין יצאנו בהרגשה שחווינו שיא קולינרי. למסעדה יש שיק של צרפתייה קוקטית מתוחכמת, והיא עומדת בגאווה באתגר שמציבות אחיותיה הצרפתיות מתל אביב או מהרצליה. העיצוב והתאורה הולמים היטב את המנות המצוינות שכוללות גם חידושים כמו סלט פיצוחים וצלעות טלה בציפוי פיסטוק. כדאי להזמין אספרגוס בקרם כמהין למנה ראשונה, אתם כבר תודו לנו אחרי שתלקקו את הצלחת. בעיקריות רצינו לטעום מהכל, ובסוף הזמנו קדרת פירות ים בשום, יין לבן ושמנת, שהיא חגיגה לחובבי הז'אנר, וגם פילה לברק עם ניוקי אגוזי לוז. קינחנו בקדאיף, פירות וקרם זביונה. נהנינו מכל ביס, מהשירות המקצועי ומהשירותים, שהם ללא ספק השירותים היפים באילת: קירות זכוכית כפולים מלאים בחולות צבעוניים, ממש מסע להרי אילת מגובה האסלה.
שעות הפתיחה: ב'־שבת מ־18:00, סגור ביום א'. נכים: גישה נוחה יחסית, אין שירותים מותאמים.

(צילום: רוני בלחסן)