יועזר – המסעדה נסגרה

כבר שנים שומרת המסעדה יועזר בר יין על אותו אופי מיוחד. בעיני רבים מדובר במסעדה הטובה בתל אביב – מסעדה שמצד אחד שומרת על סטנדרטים קולינריים בלתי מתפשרים ומצד שני מספקת אוירה נינוחה ואף מעט מרושלת. את אוסף הסופרלטיבים שבאמת מגיעים ליועזר חייבים לסייג: זוהי לא מסעדה שמתאימה לכל אחד. היא לא מתחנפת לטעם הישראלי, והיא לא זולה. מנות מומלצות: פטה דה קמפן – פטה כפרי מחוספס שאוהב מאוד חרדל, ביף בורגיניון – בקר וירקות שמבושלים שעות ביין אדום, זנב שור עם פירה סלרי , אטריות "40 חלמונים" עם חמאה פרמזן וכמהין, ניוקי של תפ"א ופטריות פורצ'יני, קלמרי קטנים וטריים שמבושלים בדיו של עצמם (מוגש בעונה), טרטר סלמון שמוגש עם ביצת שליו חיה ומולים או אוייסטרים טריים שטסו כל הדרך מצרפת. 
פתוח: א'-ה' 12:30-01:00, ו'-ש' 11:00-01:00.