דגי דפנה: על גדת הנחל

בחווה לגידול פורלים שבקיבוץ דפנה שוכנת גם מסעדת דגים היושבת על פלג מים מפכפך בין עצים מצלים. לשולחן הוגשו מבחר הסלטים הצפוי. אף אחד מהם לא השאיר רושם מיוחד. למנה עיקרית ניסינו מבחר דגים. פילה הפורל (75 שקל) היה הטוב מבין המנות. הפורל והדניס הגיעו ממולאים בעשבי תיבול שהתגלו כמשחה בעלת טעם דומיננטי מדי (75 ו-87 שקל בהתאמה). פרגיות העוף ניצלו יתר על המידה והיו יבשות (59 שקל). נהנינו מהאווירה הנעימה, אך חבל שהאוכל צפוי ולא מממש את הפוטנציאל של המיקום היפה. כמו כן בשעת ביקורנו היו השירותים מלוכלכים ביותר.

השורה התחתונה: היא: מיקום נעים, אוכל סביר בלבד. הוא: חבל שהשירותים לא נקיים. 

שעות: קיץ – 24:00-12:00 חורף – 21:00-12:00
כשרות: כשר עם תעודה
נכים: גישה נוחה