בישול ים תיכוני פשוט ואיכותי

מסעדת הלנה שוכנת במתחם המחודש של נמל קיסריה. על המטבח של הלנה מופקד השף הצעיר והמוכשר עמוס שיאון, שמתמחה בבישול ים-תיכוני פשוט, המבוסס על חומרי גלם טריים ואיכותיים. בתפריט מככבים בעיקר דגים ופירות ים. בין המנות המומלצות: שרימפס וסקלופ באוזו שמן זית, צ'ילי, עגבניות וזיתים ו"סינייה" מדג בורי בתבשיל תרד בצל מטוגן עם טחינה חמה. למי שאין כוח לבחור, מומלצת ארוחת הטעימות ב-129 ש"ח לסועד.
פתוח: א'- ש' 12:00-24:00.