אוכל גרוזיני משובח

כמה מסעדות גרוזיניות אתם מכירים? קנגורו היא אחת היחידות, כך שאם אתם בירושלים כדאי מאוד לסור אליה. בתפריט בקנגורו יש מאכלים לא מוכרים, כמו סלטים של פירה ירקות עם אגוזים – יש עם שעועית ירוקה, שעועית אדומה או הטוב ביותר לטעמי, מחצילים (21-19 שקל לאחד, כולם מקושטים בגרגרי רימון). חרצ'ו זה מרק כבש עם אורז, צ'קפולי זה תבשיל כבש עם נענע, כוסברה וטרגון (בכלל יש הרבה כוסברה באוכל, בדומה לבוכרי) וחצ'פורי זה מאפה בצק (עלים או שמרים) אוורירי ונפלא בצורת מעטפת גדולה, ממולא בגבינה (37 שקל). את החצ'פורי כדאי להזמין מיד בהתחלה, כי אופים אותו לפי הזמנה וזה לוקח זמן. לכו על בצקים, זו ההתמחות כאן. כדאי להזמין סלט גרוזיני, שהוא פשוט סלט ירקות אבל מעולה, ואל תטרידו בעניין השם – זה סיפור משפחתי ארוך שלאף אחד אין חשק לספר.
פתוח: ב'-שבת 22:00-13:00
נכים: אין גישה.