אוכל איטלקי מצוין

במסעדת טאנטי באצ'י בבית לחם הגלילית לא רק בתי המגורים, גם החצר המרווחת מרוצפת אבן, בפאתיה מזרקה ישנה ועץ תות גדול. בחורף, כשהחובֵּזה צובעת בירוק כהה את מסגרות השדות, היא חודרת גם לכאן ומקשטת את הכניסה. המקום חמוד והאוכל מצוין. את הפסטה עושים במקום, וכזה גם הטעם. מנה מושלמת לדוגמה: פטוצ'יני בחמאה ופטריות מוריל. יש פיצות על לבנים, והנה מנה ששמרתי לפעם הבאה: לינגוויני אפוי עם שמן זית, בשר טלה ועגל טחון, שום, פלפל חריף, עשבי תיבול ופרמזן. איזה טקסט ממסטל. ובהתחשב במה שטעמתי, כל הסיכויים שזה יצליח. גם הקינוחים מעודנים ומשובחים. בבוקר (11:00-9:00) ארוחת בוקר הכוללת לחם שאופים במקום. לאורחי הצימרים הארוחה כלולה במחיר הלינה.
גישה לנכים: יש מדרגה בכניסה. 
פתוח: בכל יום 23:00-9:00 או עד אחרון הלקוחות.
(צילום: טל גליק)