תפריט עמוד

מסעדה יוקרתית וכשרה

נראה שהשף רונן דברת־בלוך במסעדת לורנס עושה את הבלתי אפשרי: הוא מבשל אוכל כשר וחלבי על טהרת דגים וירקות במסעדה שממוקמת במלון בלב אילת המיוזעת…

מסעדה יוקרתית וכשרה

נראה שהשף רונן דברת־בלוך במסעדת לורנס עושה את הבלתי אפשרי: הוא מבשל אוכל כשר וחלבי על טהרת דגים וירקות במסעדה שממוקמת במלון בלב אילת המיוזעת. והוא מצליח לנגח כל סטיגמה בדרך לעוד פילה לברק שנימוח בפה. העיצוב אלגנטי ויוקרתי, האוכל מעולה ואסתטי. מדובר במסעדת שף מצוינת שאינה מתפשרת על חומרי הגלם (הדגים הטריים מגיעים בטיסות יומיות מהמרכז). אל תוותרו על סופלה שורש סלרי למנה ראשונה. בגזרת העיקריות תמצאו פלמידה לבנה, פילה מוסר צרוב, פילה לברק, לוקוס בשרני ועוד תמורת 80־120 שקל למנה, והן שוות כל גרוש. גם הקינוחים משובחים. כדי לאזן, דברת־בלוך "חוטא" בהכנת פירות ים במסעדת ג'ולסון הסמוכה. כשר עם תעודה. שעות הפתיחה: א'-ה' 19:00-23:00, מוצ"ש 20:00-23:00. סגור ביום ו'. גישה נוחה לנכים.

תגובות פייסבוק

כתבות מאילת והאזור

אי ירוק: חוזרים לאילת
אי ירוק: חוזרים לאילת

אילת נפתחה מחדש כאי ירוק, מה שאומר שאפשר לטייל, לבלות, לבקר בתערוכות, ללון במלונות, לשבת במסעדות - כל הדברים שנמנעו מאיתנו בתקופה האחרונה. ואם לא די בכל הטוב הזה, למבקרים בעיר הדרומית מחכות יותר ממאה פעילויות - מסיורים ...

חוזרים לאילת: לגלות את אילת הלא מוכרת
חוזרים לאילת: לגלות את אילת הלא מוכרת

משבר הקורונה פגע באילת באופן קשה במיוחד: המלונות, המסעדות והאטרקציות נסגרו והעיר נותרה מבודדת וסגורה. עכשיו, כשאילת נפתחת מחדש, כדאי מאוד להגיע לעיר הדרומית ולגלות צדדים חדשים שלה, כאלה שאולי לא הכרתם. אוכל טוב, יין מצוין, אמנות מרגשת ...

אילת מאמצת תו ירוק ונערכת לחזרת הנופשים
אילת מאמצת תו ירוק ונערכת לחזרת הנופשים

עיריית אילת מציגה תכנית שמטרתה לאפשר חופשה מהנה ועם זאת לשמור על בריאות הציבור. בין השאר, החופים יחולקו למקטעים, יוקרנו מופעים על מסכים ברחבי העיר, בשדה התעופה הישן יפעל מתחם דרייב אין ואפשר יהיה להזמין מראש פעילויות של ...