מסעדה יוקרתית וכשרה

נראה שהשף רונן דברת־בלוך במסעדת לורנס עושה את הבלתי אפשרי: הוא מבשל אוכל כשר וחלבי על טהרת דגים וירקות במסעדה שממוקמת במלון בלב אילת המיוזעת…

מסעדה יוקרתית וכשרה

נראה שהשף רונן דברת־בלוך במסעדת לורנס עושה את הבלתי אפשרי: הוא מבשל אוכל כשר וחלבי על טהרת דגים וירקות במסעדה שממוקמת במלון בלב אילת המיוזעת. והוא מצליח לנגח כל סטיגמה בדרך לעוד פילה לברק שנימוח בפה. העיצוב אלגנטי ויוקרתי, האוכל מעולה ואסתטי. מדובר במסעדת שף מצוינת שאינה מתפשרת על חומרי הגלם (הדגים הטריים מגיעים בטיסות יומיות מהמרכז). אל תוותרו על סופלה שורש סלרי למנה ראשונה. בגזרת העיקריות תמצאו פלמידה לבנה, פילה מוסר צרוב, פילה לברק, לוקוס בשרני ועוד תמורת 80־120 שקל למנה, והן שוות כל גרוש. גם הקינוחים משובחים. כדי לאזן, דברת־בלוך "חוטא" בהכנת פירות ים במסעדת ג'ולסון הסמוכה. כשר עם תעודה. שעות הפתיחה: א'-ה' 19:00-23:00, מוצ"ש 20:00-23:00. סגור ביום ו'. גישה נוחה לנכים.

תגובות פייסבוק

כתבות מאילת והאזור

אברהם הוסטל אילת: תיירות מסוג אחר
אברהם הוסטל אילת: תיירות מסוג אחר

אם אתם רוצים להכיר את אילת האמיתית, זאת שמחוץ לשורת המלונות הענקיים שבטיילת הצפונית, אברהם הוסטל מציע לא רק אופציית לינה במחיר שפוי, אלא גם אווירה צעירה ותוססת ואפשרות להכיר צדדים חדשים ופחות מוכרים של העיר הדרומית

לבלות באילת בלי לשלם
לבלות באילת בלי לשלם

אולי תתקשו להאמין, אבל באילת אפשר לבלות נהדר בלי לפתוח את הארנק. ירדנו לעיר הנופש הדרומית כדי לבדוק אחדות מתוך 101 החוויות החינמיות שמוצעות למבקרים. טיילנו במדבר בלוויית מדריך מוסמך, חתרנו בסאפ בים האדום, למדנו ריקודי בטן, צפינו ...

אי ירוק: חוזרים לאילת
אי ירוק: חוזרים לאילת

אילת נפתחה מחדש כאי ירוק, מה שאומר שאפשר לטייל, לבלות, לבקר בתערוכות, ללון במלונות, לשבת במסעדות - כל הדברים שנמנעו מאיתנו בתקופה האחרונה. ואם לא די בכל הטוב הזה, למבקרים בעיר הדרומית מחכות יותר ממאה פעילויות - מסיורים ...