מאפיה המצדיקה סטייה מהכביש

שתפו:

יוסי אלעד הוא טבח ואופה מצטיין, שאחרי שנים במטבחי מסעדות נחשבות פתח באמצע פברואר השנה מאפייה וחנות משלו בשם "שק קמח". במקום נמכרים סוגי לחם שונים, כולם משֹאור, וממרחים שגם הם מעשה ידיו של אלעד (סוגי טפנד, מיני פסטו ועוד) וכן גבינות ממחלבות האזור, שמן זית ועוגות שאופות נשים מהסביבה. לגמרי שווה סטייה מכביש תל אביב-ירושלים.
שעות פתיחה: א'-ה' 17:00-7:00, יום ו' עד כניסת השבת. נגישות לנכים: נוחה.

מאפיה המצדיקה סטייה מהכביש

יוסי אלעד הוא טבח ואופה מצטיין, שאחרי שנים במטבחי מסעדות נחשבות פתח באמצע פברואר השנה מאפייה וחנות משלו בשם "שק קמח". במקום נמכרים סוגי לחם שונים, כולם משֹאור, וממרחים שגם הם מעשה ידיו של אלעד (סוגי טפנד, מיני פסטו ועוד) וכן גבינות ממחלבות האזור, שמן זית ועוגות שאופות נשים מהסביבה. לגמרי שווה סטייה מכביש תל אביב-ירושלים. 
הגעה: מבשרת החדשה, בצד הצפוני (מהצומת שמאלה על הגשר, ושוב שמאלה ברמזור שאחרי הגשר).
שעות פתיחה: א'-ה' 17:00-7:00, יום ו' עד כניסת השבת.
נגישות לנכים: נוחה.

כתבות מהרי ירושלים

טעם מקומי – חופשה קולינרית בהרי ירושלים
טעם מקומי – חופשה קולינרית בהרי ירושלים

החופשה הקולינרית "טעם מקומי" מתקיימת בסוף השבוע האחרון של כל חודש (ימי רביעי וחמישי). היא מתחילה בארוחת שף מופלאה בערב רביעי, ששמה על הבמה חומרי גלם של היצרנים המקומיים, בכל ארוחה במה ליצרן אחר, ולמחרת ממשיכה בבראנץ' עשיר ...

ד"ר דריה מעוז | צילומים: דריה מעוז

הרי ירושלים: חו"ל פינת כביש 1
הרי ירושלים: חו"ל פינת כביש 1

אוויר הרים צלול כיין, ואם כבר יין – גם זה יש ובשפע, ארוחות היישר מהשדה אל השולחן ולילה מושלם בחדר שכולו בנוי מעץ אורן פיני. כל אלה נמצאים במרחק קצרצר מירושלים, ממש ליד הכביש המהיר, והם מזכירים לנו ...

רותם בר כהן

ביקור-צילום במערת הנטיפים
ביקור-צילום במערת הנטיפים

"בין החרוטים והפטריות וצבירי הסטלקטיטים והסטלגמיטים, מתבוננים בי בעלי חיים קדמונים; יצורים אגדתיים ודמויות זומבי מהסרטים. בתצורת הגיר הגדולה לימיני אני יכול להבחין באוסף פרצופים הנדחקים אל תוך האבן, מגוחכים, מאיימים, מתריסים, כמו יצאו היישר ממכחולו של הירונימוס ...

עמי בן-בסט | צילומים: עמי בן-בסט

שתפו: