תפריט עמוד

כרמים – מסעדת שף

בליבה של משתלה פורחת, מוקפת עצי נוי, פרחי עונה ובריכות דגים, תגלו מסעדה באווירה קצת אחרת, העונה לשם: "כרמים".
מסעדת כרמים, שנפתחה בשנת 2003, ממוקמת בכניסה למושב סגולה, 6 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א – ב"ש ומושכת אליה קהל מכל רחבי הארץ.

כרמים – מסעדת שף

בליבה של משתלה פורחת, מוקפת עצי נוי, פרחי עונה ובריכות דגים, תגלו מסעדה באווירה קצת אחרת, העונה לשם: "כרמים".
מסעדת כרמים, שנפתחה בשנת 2003, ממוקמת בכניסה למושב סגולה, 6 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א- ב"ש (ציר 4) ומושכת אליה קהל מכל רחבי הארץ.

מדובר בפנינה קולינרית המציעה יותר מארוחה טובה: פינות ליטוף לילדים, חלונות עצומים שדרך כל אחד מהם ניתן להתרשם מחלק אחר של הגן הפורח וסיור מודרך מקצועי המועבר ע"י השף של "כרמים" וכולל הסברה אודות צמחי התבלין השונים והשימושים הגסטרונומיים המייחדים כל אחד ואחד מהם.

שף המסעדה ב"כרמים", סהר רפאל, שזכה לאחרונה במלגת לימודים בצרפת, מפגין מעוף רב במטבחו ונוטה לשלב בין סגנונות שונים. השימוש הרב שנעשה במרכיבים הטריים (דוגמת התבלינים והירקות) הגדלים בתחום המסעדה, מעלה את המנות בתפריט עוד דרגה אחת למעלה.

ב"כרמים" תוכלו להתענג על מנות כמו: "מילפה חצילים וטלה"- מנה מבריקה המורכבת מבשר טלה קצוץ בליווי פיסטוקים, עגבניות, חצילים וגבינת מוצרלה ומוגשת ברוטב ים תיכוני ו"עוף בורגונדי" – שילוב מנצח של חזה וכנף עוף במילוי כבד אווז, קוביות בטטה ופרג, ברוטב קרמל פלפלת ואגוזים.

האורחים של כרמים מוזמנים לסעוד בגינת המסעדה, לצד הצמחיה העשירה ולהנות משקט כפרי שלא תמצאו בשום מקום אחר. 

להמלצות מסע אחר

לפרטים והזמנות:
טלפון: 08-8505859
פקס: 08-8505857 
שעות פתיחה: א' – ש' 09:00 – 24:00

 
 
 
 

חשוב לציין בעת ההזמנה: הגעתי דרך אתר מסע אחר!

 

תגובות פייסבוק

כתבות משפלת יהודה ומישור החוף הדרומי

אשדוד מתחדשת: נחל, מצודה ופארק אקולוגי
אשדוד מתחדשת: נחל, מצודה ופארק אקולוגי

איפה תוכלו לשוט בנחל רגוע, להשקיף על הים משרידי מצודה בת אלפי שנים, לצעוד בשבילי צבאים ולקנח בארוחת דגים טובה? אם לא ניחשתם, סימן שהגיע הזמן לקפוץ לביקור באשדוד

מטה יהודה: לטייל, לאכול, לשוחח
מטה יהודה: לטייל, לאכול, לשוחח

פסטיבל האוכל הכפרי של מטה יהודה חוגג 20 שנה, והפעם, בעקבות הקורונה, במתכונת מעט שונה. במהלך שלושה שבועות בחודש אוגוסט, לפנות ערב, כשהחום הגדול מתפוגג, אפשר יהיה ליהנות מאוכל מצוין ומפגשים עם בשלניות ובשלנים ובעיקר לחגוג את המגוון ...

הטעמים של אשדוד
הטעמים של אשדוד

כעיר השוכנת על חוף הים התיכון, עם תושבים שהגיעו מכל קצות תבל, אשדוד מציעה מגוון קולינרי כמעט אינסופי. פסטיבל "עמים וטעמים", שמתקיים בסוף חודש מאי, מאפשר לטעום מנות מקומיות ממטבחים שונים ומגוונים - גיאורגי, בוכרי, מרוקאי ואפילו סיני, ...