בשר עושים באהבה

בשר, בשר ועוד בשר. פדרו היא גן עדן לחובבי בשר. המסעדה ממוקמת רחוק מהמרכז התיירותי ונראית כאילו נלקחה מכפר ארגנטינאי, בלי יומרות או תחכום מיותר…

בשר עושים באהבה

בשר, בשר ועוד בשר. פדרו היא גן עדן לחובבי בשר. המסעדה ממוקמת רחוק מהמרכז התיירותי ונראית כאילו נלקחה מכפר ארגנטינאי, בלי יומרות או תחכום מיותר. אולי זו הסיבה שגם אילתים מגדירים אותה מסעדת חובה. אחרי לבטים קשים בחרנו למנה ראשונה סינטה כבושה והתענגנו על כל ביס (מומלץ להזמין עם לחמניות הבית). פילה הבקר היה רך מאוד, ופילה היען נטול השומן והכולסטרול היה חגיגה של עסיסיות. יש מנות עסקיות, ובתפריט תמצאו גם עוף ודגים, אבל כדאי להתמקד בבשר. לאחר שקינחנו בפרפה ריבת חלב הגענו למסקנה: זה מקום שיודע לטפל בבשר באהבה, והבשר מחזיר לו באותו מטבע. נכים: גישה לא נוחה, רמפת כניסה תלולה, אין שירותים מותאמים. שעות הפתיחה: מדי יום 18:00-23:00. הערה: בימים ה', ו' ושבת כדאי להזמין מקום מראש.

תגובות פייסבוק

כתבות מאילת והאזור

אברהם הוסטל אילת: תיירות מסוג אחר
אברהם הוסטל אילת: תיירות מסוג אחר

אם אתם רוצים להכיר את אילת האמיתית, זאת שמחוץ לשורת המלונות הענקיים שבטיילת הצפונית, אברהם הוסטל מציע לא רק אופציית לינה במחיר שפוי, אלא גם אווירה צעירה ותוססת ואפשרות להכיר צדדים חדשים ופחות מוכרים של העיר הדרומית

לבלות באילת בלי לשלם
לבלות באילת בלי לשלם

אולי תתקשו להאמין, אבל באילת אפשר לבלות נהדר בלי לפתוח את הארנק. ירדנו לעיר הנופש הדרומית כדי לבדוק אחדות מתוך 101 החוויות החינמיות שמוצעות למבקרים. טיילנו במדבר בלוויית מדריך מוסמך, חתרנו בסאפ בים האדום, למדנו ריקודי בטן, צפינו ...

אי ירוק: חוזרים לאילת
אי ירוק: חוזרים לאילת

אילת נפתחה מחדש כאי ירוק, מה שאומר שאפשר לטייל, לבלות, לבקר בתערוכות, ללון במלונות, לשבת במסעדות - כל הדברים שנמנעו מאיתנו בתקופה האחרונה. ואם לא די בכל הטוב הזה, למבקרים בעיר הדרומית מחכות יותר ממאה פעילויות - מסיורים ...