תפריט עמוד
החומרים:

4 מלפפונים לא קלופים

מלח

2 גביעים של יוגורט (רצוי מחלב צאן)

5-4 שיני שום קלופות וכתושות

1 כפית סוכר

3 כפות שמן זית

1 כפית חומץ

1/4 כוס שמיר קצוץ דק

ההכנה:

1. בקערה גדולה מערבבים היטב את היוגורט, השום, הסוכר, שמן הזית, החומץ והשמיר. מניחים במקרר למשך כשעה כדי שהטעמים יתאחדו.

2. מגוררים את המלפפונים (עם הקליפה) במגררת גסה, מפזרים מעליהם מעט מלח, מערבבים ומניחים בצד למשך שעה, כדי שיפרישו נוזלים.

3. מערבבים את המלפפונים המגוררים בתוך תערובת היוגורט. טועמים ומוסיפים תבלינים לפי הטעם. מגישים עם פרוסות עבות של לחם טרי או כמטבל לצד רצועות של ירקות טריים כמו גזר, פלפל ועוד.

לתגובות, תוספות ותיקונים
להוספת תגובה

תגובות

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.