תפריט עמוד

נפנוף נעים: הרגלי המנגל של הישראלים

80 אחוזים מהישראלים בגילאים 54-18 אוהבים לצלות בשר על האש, כך עולה מסקר שערך מכון גאוקרטוגרפיה עבור חברת טיבון ויל. יותר מ-40 אחוזים מהנשאלים ענו שהם עושים מנגל יותר מפעם בחודש. בתשובה לשאלה מי אחראי על צליית הבשר, 54 אחוזים ענו כי אב המשפחה אחראי על כל שלבי התהליך, כולל הנפנוף המסורתי. על פי הסקר, רוב הישראלים מעדיפים לשים על האש סטייקים, ובמקום השני והשלישי – קבב והמבורגרים. בתשובה לשאלה מהי דרך ההגשה המועדפת כמעט 60 אחוזים ענו שהם אוכלים את הבשר בצלחת, רק כ-20 אחוזים אמרו שהם אוכלים אותו בפיתה. בין התשובות האחרות שהתקבלו: ישר מהשיפוד ובידיים.

בניגוד לדימוי המקובל שהישראלים מעדיפים להכין בשר על האש בפארקים, בגנים ציבוריים, ובחגים צפופים במיוחד על כל אי תנועה פנוי, רוב מוחץ של הנשאלים אמרו כי הם דווקא מעדיפים לעשות מנגל בחצר הבית, בגינה הפרטית או על המרפסת. רק כשליש אמרו שהם יוצאים לחיק הטבע לצורך זה.

לתגובות, תוספות ותיקונים
להוספת תגובה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.