הממליגה, אותה דייסת תירס סמיכה המלווה את הארוחות ברומניה, התחילה את דרכה כלחם לעניים. כל שצריך זה סיר עבה, קמח תירס, מים וסבלנות – ויש לכם ממליגה לתפארת. אז למי שזוכר את הטעם מבית אמא או שזה עתה חזר מטיול ברומניה ורוצה לשחזר את הטעמים, הנה המתכון לממליגה: החומרים: אופן ההכנה:
3. מנמיכים את האש ומוסיפים את החמאה. בוחשים את החמאה לתוך התערובת וממשיכים לבחוש עד שהעיסה נפרדת מדפנות הסיר. זה יכול לקחת קצת זמן, סבלנות. |
האם היית ביעד הזה?
-
57
כן הייתי
-
22
לא, אבל מתכנן
-
14
לא מעוניין