תפריט עמוד

טארט טאטן

טארט טאטן

הנסיכות אנדורה שוכנת על הגבול בין ספרד לצרפת ונהנית מבחינות רבות משני העולמות. מתכון הטארט טאטן שמובא כאן הוא דוגמא טובה לעונג כזה

חומרים:
250 גרם בצק עלים מרודד לעובי שלושה מילימטר.
100 גרם חמאה
210 גרם סוכר
18 תפוחי עץ מסוג דלישס מוזהב מקולפים וחתוכים לחצאים.

הכנה: חותכים את החמאה לקוביות ושמים במחבת. מוסיפים את הסוכר ומסדרות את התפוחים בעמידה. את התפוחים שלא נכנסים למחבת אופים בתנור חם במשך עשר דקות, עד שיתרככו. 

מניחים את המחבת על אש קטנה למשך עשר דקות. אז מוסיפים את התפוחים הרכים שנאפו בתנור. מבשלים עד שהנוזלים מקבלים צבע חום. מורידים  מהאש.

מכניסים את המחבת לתנור חם למשך שבע דקות. מוציאים ומניחים עליה את הבצק. מקפלים את הצדדים פנימה ואופים במשך כעשרים דקות. 

לאחר האפייה הופכים את הטארט בזהירות ומגישים בתוספת קרם או גלידת וניל.

האם היית ביעד הזה?

  • 1

    כן הייתי

  • 0

    לא, אבל מתכנן

  • 0

    לא מעוניין

    האם המאמר הזה עזר לך?

    עזר מאדדי עזרלא כל כך עזרכלל לא עזר





    מרכז ההזמנות של מסע אחר

    השוואת מחירי השכרת רכב בחו"ל
    המחיר המשתלם ביותר - בלי הפתעות ובלי אותיות קטנות

    מרכז ההזמנות של מסע אחר

    טיסות במחירים שפויים - גאוני כמה שזה פשוט

    השוואת מחירי השכרת רכב בחו"ל
    המחיר המשתלם ביותר - בלי הפתעות ובלי אותיות קטנות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *