תפריט עמוד

אימאם בלדי

אימאם בלדי

אימאם בלדי, או "האימאם התעלף" הוא אחד המתכונים התורכיים הוותיקים ביותר והטעימים ביותר

מרכיבים:
2 חצילים
2 בצלים
2 עגבניות
4 שיני שום
1 כפית סוכר
1/4 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
1/2 כוס מים

הכנה:
חותכים את הבצלים לרצועות אורך, מטגנים עד שהבצל מקבל צבע שקוף זהוב ומוסיפים את השום. קוצצים את העגבניות לקוביות ומוסיפים אותן לבצל המטוגן. מוסיפים את התבלינים והפטרוזיליה ומוציאים לצלחת נפרדת.
מקלפים את החצילים לאורך. מוציאים את לב החציל, קוצצים ומטגנים מעט. אחר כך מכניסים את חצאי החצילים וממשיכים לטגן. מערבבים עם הבצל המטוגן ,ממלאים את החצילים. מוסיפים את המים ומכסים ומבשלים עד שמתרכך. אפשר להגיש חם או קר ובתוספת יוגורט.

האם היית ביעד הזה?

  • 0

    כן הייתי

  • 1

    לא, אבל מתכנן

  • 0

    לא מעוניין

    האם המאמר הזה עזר לך?

    עזר מאדדי עזרלא כל כך עזרכלל לא עזר





    מרכז ההזמנות של מסע אחר

    השוואת מחירי השכרת רכב בחו"ל
    המחיר המשתלם ביותר - בלי הפתעות ובלי אותיות קטנות

    מרכז ההזמנות של מסע אחר

    טיסות במחירים שפויים - גאוני כמה שזה פשוט

    השוואת מחירי השכרת רכב בחו"ל
    המחיר המשתלם ביותר - בלי הפתעות ובלי אותיות קטנות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *