תפריט עמוד

 

מקסיקו - ארץ הפלפל העולה  
מקסיקו – ארץ הפלפל העולה
איתמר דוידוב  |  צילום: נלי שפר  
מסע קולינרי עם איתמר דוידוב, השף שמפיץ בישראל את בשורת האוכל המקסיקני. מה יש בטאקו, כיצד מכינים את רוטב אלף הטעמים, מה עושים שם עם כל כך הרבה מיני פלפלים ואיך זה שאין במקסיקו אנשים רעבים? ויש גם מתכונים
מולה - החומוס של המקסיקאים  
מולה – החומוס של המקסיקאים
איתן אלקין    
אם תשאלו מישהו איזה מאכל מאפיין את מקסיקו, התשובות ינועו סביב הטורטיות והצ'ילי. אבל למעשה יש למקסיקו מאכל לאומי – רוטב המולה
צ'ילי - שגריר מקסיקו  
צ'ילי – שגריר מקסיקו
איתמר דוידוב    
מאז ביקורו הראשון במולדת הצ'ילי, אז עלתה לשונו בלהבות ומצחו הגיר זיעה, למד השף איתמר דוידוב כמה וכמה דברים על החריף־החריף הזה, הפלפל הקטן שכבש את העולם

מקסיקו - טקילה המשקה הלאומי  
מקסיקו – טקילה המשקה הלאומי
אילון פז  |  צילום: אילון פז  
עדיין לא ברור אם הטקילה – המשקה הלאומי המקסיקני ולהיט עולמי – נקראת על שם העיירה טקילה, או להפך. אבל אחרי כמה כוסיות, זה גם לא משנה. כתב מסע אחר השכים קום והצטרף ליום עבודה בשדות האגבה הכחולה, הצמח שממנו מזקקים את המשקה

 

 

האם היית ביעד הזה?

  • 1

    כן הייתי

  • 0

    לא, אבל מתכנן

  • 0

    לא מעוניין

    האם המאמר הזה עזר לך?

    עזר מאדדי עזרלא כל כך עזרכלל לא עזר





    מרכז ההזמנות של מסע אחר

    השוואת מחירי השכרת רכב בחו"ל
    המחיר המשתלם ביותר - בלי הפתעות ובלי אותיות קטנות

    מרכז ההזמנות של מסע אחר

    טיסות במחירים שפויים - גאוני כמה שזה פשוט

    השוואת מחירי השכרת רכב בחו"ל
    המחיר המשתלם ביותר - בלי הפתעות ובלי אותיות קטנות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *