ציירת וקרמיקאית העוסקת גם במוסיקה קלאסית ובכתיבה קולינרית
כתבות של רחל גרא:
שוקי פרובאנס מהווים ראי מדויק לאורח החיים בחבל: הם ססגוניים, ריחניים, חמים ומזמינים. לחמים טריים, גבינות עזים, ירקות עם טעם של פעם, יין מקומי ואפילו סלי קש ומפות - כל מה שצריך לפיקניק ספונטני בחיק הטבע
סיפורה של תרבות האוכל הניו יורקית הוא גם סיכום תולדות ההגירה ההמונית לעיר. היהודים הביאו את הבייגל, הלקס, הקניש וה"דלי", הגרמנים את הנקניקיות, הרוסים את הפנקייק, האיטלקים את הפיצה והסינים את צ'יינה טאון. וזה עוד בלי להזכיר מסעדות ...