צלמת וכותבת
כתבות של זהר וידן:
בפריז יש יותר מ־3,200 בתי מלון מכל הסוגים, הגדלים, הצבעים והמחירים. מתוך המבחר העצום הזה, הנה ארבעה מלונות מעוצבים למשעי, שמציעים הרבה יותר מחדר נוח ללון בו
בפריז יודעים לעשות כבוד לקמח. זהר וידן ביקרה בשני מוסדות מכובדים: האחד עושה את הבגטים הכי טובים, והאחר מתמקד דווקא בפסטה. היה טעים
שלושה ישראלים התנחלו בלב הקולינריה הצרפתית. אחד המציא פיתה בצורת גביע, שני פותח יינות, והשלישי הוא בקבוק יין בעצמו
צלם:
בפריז לבדה יש יותר מאלף מאפיות - בולנז'רי. בממוצע, בכל בולנז'רי משתמשים באלפי קילו של קמח בשבוע, המשמשים להכנת קרואסונים, באגטים ומאות מאפים מסוגים שונים מדי יום. כשהולכים בעיר בלילה, אפשר לנשום את ניחוח האפייה ואת מתיקות הסוכר ...