סאף, מסעדה מעוצבת למשעי, מתמחה ב-raw food – אוכל שלא עבר בישול או חימום מעל 48 מעלות. אפשר להזמין מתוך התפריט הרגיל או לדגום שבע מנות שונות בארוחת טעימות שמחירה 50 ליש"ט לסועד, 75 ליש"ט בתוספת יין אורגני. בין השאר תקבלו רביולי סלק וגזר ברוטב תאנים ושמן גרעיני דלעת, מרק קוקוס עם אטריות אורז, כופתאות ממולאות בתערובת פטריות בר ולקינוח גנאש שוקולד מפתה. יש פה מבחר גדול במיוחד של יינות אורגניים, קוקטילים אלכוהוליים ומשקאות נטולי אלכוהול, מיצים טבעיים וחליטות תה. בלילה, אחרי שהמסעדה נסגרת, אפשר להמשיך לשבת בבר על כוס יין או בלאדי מרי על טהרת המרכיבים האורגניים (כולל הוודקה, כמובן).
