Comme Chez Soi

 השם העממי, שמשמעותו "כמו בבית", אינו מרמז במאום על מה שמתרחש בין כתלי מסעדת השף הסופר-יוקרתית הזו. את המסעדה, שנפתחה ב-1926 עיצב המעצב הבלגי ויקטור הורטה בסגנון האר-נובו. במשך שנים שף המסעדה היה פייר וינאנט, אבל בשנים האחרונות השף הוא ליונל ריגולה, והמסעדה מחזיקה בשני כוכבי מישלן. בתפריט מנות כמו סלט של לובסטר מהים הצפוני עם פטריות כמהין שחורות ותפוחי אדמה, או סטייק בלק אנגוס שמוגש עם פלפל מנפאל, בצלי שאלוט צלויים עם טימין, כרוב וחרדל גרגרים. המסעדה מתאימה לאירועים מיוחדים, והמחירים בה בהתאם. יש צורך להזמין מקום לפחות שלושה חודשים מראש.