התפריט האירי הטבעוני הראשון בישראל

טבעוניות נהנות יותר, וגם טבעונים ואירים… האחות המעודכנת של המולי בלומס – הפאב האירי המיתולוגי מרחוב הירקון בתל אביב והראשון שנפתח בת"א לפני 15 שנים – מולי בלומס שרונה החדשה, משיקה את התפריט האירי-טבעוני הראשון בישראל. מנות התפריט הורכבו כך שיוכלו ללוות את מגוון הבירות העשיר מהחבית, הוויסקי האירי הייחודי בייבוא אישי של הפאב ואת כל יתר תפריט האלכוהול הרחב, בעדכניות ומודעות סביבתית. בין התפריט ניתן למצוא גרסאות טבעוניות למנות איריות קלאסיות כמו שפרדס פאי, בלפאסט פוטטו- פלחי תפו"א עם שעועית צ'יפוטלה מעושנת וצ'ימיצ'ורי, המבורגר טבעוני על טהרת העדשים שמוגש עם צ'יפס וירקות, כריך טופו בלחם דגנים וקינוח טבעוני עשיר- קרם שוקולד קוקוס. התפריט הטבעוני נבנה בשיתוף פעולה עם אורי שביט והבלוג "טבעוניות נהנות יותר".

הפאב מולי בלומס נקרא כך בהשראת רומן הפאר בייצוא דבלין – "יוליסס" של ג'יימס ג'ויס. מולי בלום היא אחת הדמויות המרכזיות ברומן, וסביר להניח שזרם התודעה שבה ג'ויס האירי כתב את היצירה היה מתחדד בביקור במולי בלומס החדש בשרונה, שפתוחה גם בשעות הבוקר. ליאו בלומס, בעלה של מולי, גם הוא בת"א, בדמות פאב אירי נוסף מבית משפחת בלומס ברמת החייל. משפחת מולי בלומס הוקמה על ידי שני שותפים, יוצאי אירלנד ושוודיה שנפגשו במהלך עבודתם בתחום הניהול והאירוח בתל אביב, רוברט סגל ורונלד לוי, שחברו לאבשלום רפפורט, מנהל המולי בלומס הראשון ברחוב הירקון וכיום אחראי על תפעול המשפחה כולה- בירקון, רמת החייל ושרונה. דור גולדמן, יזם צעיר בתחום המסעדנות והברים, לשעבר אחראי על מיזם היין "בין 281" וכיום שותף בבר סילביה באמפר, חבר גם הוא למשפחה האירית. גולדמן אחראי על ההקמה והתפעול של מולי בלומס שרונה.

שעות פתיחה:
ראשון- 17:00 עד הלקוח האחרון
שני עד שבת- 12:00 עד הלקוח האחרון