צרפתית אלגנטית בהונג קונג

 מסעדה צרפתית אלגנטית עטורת שבחים ושני כוכבי מישלן במלון לנדמרק מנדרין אוריינטל. השף הגרמני, ריכארד אקבס, משתמש בחומרי הגלם הטובים ביותר שמגיעים לכאן מכל העולם – לובסטרים כחולים מבריטאני, דגים טריים מיפן, תותי יער מספרד ועוד. בתפריט: סרטנים מהים הצפוני עם רולים של גבינת מוצרלה בפאלו, לבבות דקלים, עגבניות ואבטיח; ברווז צעיר צלוי עם עשבי תיבול ולבנדר לצד פטריות פרא וקסיס; ועוד הרבה מנות מורכבות עם רשימה אינסופית של מרכיבים. יש גם תפריט צמחוני שפטריות לסוגיהן השונים מככבות בו. תפריט היינות עשיר במיוחד וכולל יינות משובחים מצרפת, איטליה, צ'ילה ארגנטינה ופורטוגל.

שתפו: