מסעדה נפלאה ויקרה

דניה, הטבחית של מסעדת לה קיוזה (Ristorante La Chiusa) במונטה פלוניקו (Montefollonico) בטוסקנה ברחה כבר אינספור פעמים מהמסעדה בעקבות אהובים שמצאה בה. היא עושה את פסטות היד, מרקי הקטניות וראגו ראשי הארנבות הכי טובים בעולם. בעלה, אומברטו, סומלייה גדול של יינות הברונלו די מונטלצ'ינו, תמיד מגיש אותם בטמפרטורת החדר, שמתקרבת שם בקיץ לארבעים מעלות. המלצר הג'מאייקני השחור של המסעדה הבטיח לי פעמים רבות שהוא יהיה הנשיא של ג'מייקה, והוא יהיה. מסעדה יקרה, לא מכוכבת בגו מיו ולא במישליין. ככה זה כשהמסעדות הן באמת נפלאות.