מסורת משפחתית

 כמעט חמישים שנה שבני משפחת ארמנדו מגישים במסעדה הפשוטה שלהם שבאזור הפנתיאון אוכל טעים במיוחד. התפריט הגדול מכיל מנות רבות של פסטה לצד מנות בשריות כמו אוסובוקו ועוף ביין לבן וגם כמה מנות מסורתיות שדורשות אומץ מסוים כדי להזמין אותן, כמו טריפה (מעיים) בסגנון רומאי. בין הפסטות תמצאו ספגטי ברוטב גבינת גורגנזולה, פטוצ'יני עם אפונה ועגבניות, רביולי פטריות ועוד רבות אחרות. יש גם תפריט צמחוני עשיר ומעניין, ובימי שישי מגישים מרק עם גרגרי חומוס. למי שחייב לסיים את הארוחה עם משהו מתוק יש טירמיסו, פנקוטה, מוס שוקולד ועוד.