בשביל קינוח בטוח יותר כדאי לצעוד לגלידרייה הסינית המפורסמת. כמו בערך כל דבר אחר ביקום, הסינים טוענים שהם המציאו גם את הגלידה. הטענה הזאת תעצבן את השכנים האיטלקים שמוכרים ג'לאטו קטיפתי במרחק יריקה מהם. אבל איש לא יתווכח שזכות הראשונים על חלק מהטעמים בבית החרושת לגלידה של צ'יינטאון (The Original Chinatown Ice Cream Factory) שייכת לילידי המעצמה העולה. מחשש להבריח את הקהל הרחב, מגישים כאן טעמים מוכרים כמו וניל ושוקולד, וגם טעמים אובר-אמריקאיים כמו עוגיות אוריו וחמאת בוטנים. אבל על אותו קונוס תמים למראה יעמיסו פה גלידות ליצ'י (מעולה), תה ירוק, שעועית אדומה, אבוקדו וג'ינג'ר, וגם מבחר גדול של תוספות. מי שרוצה ללכת עד הסוף עם הפיוז'ן יכול לנסות גלידת ווסאבי עם תוספת סוכריות M&M’s. במחשבה שנייה, אולי עדיף שוקו-בננה.
