בישול עילי בניחוח ביתי

 "אם היו לנו כמה מאות אירו מיותרים להוציא על ארוחה לשניים, כולל יין, היינו הולכים לאגתה ורומאו", כך כתב מבקר המסעדות של מדריך טיים אאוט המקומי. אגתה שבשם המסעדה היא אגתה פריסלה, שפית מוכשרת ובעלת הישגים שמחברת בהצלחה מרובה בין בישול עילי לטעמים הנפלאים של המטבח האיטלקי הביתי. בעלה רומאו מופקד על מרתף היינות המשובח, הבת מריאנטוניאטה, קונדיטורית בעל שם, אחראית על הקינוחים. ביחד הם מגישים תפריט קטן ומוקפד, שכולל מנות נפלאות כמו קנלוני במילוי בשר אווז, ריזוטו עם פטריות פורצ'יני ומדליוני עגל ברוטב הבית מוגשים עם תפוחי אדמה בתנור. לקינוח, אפשר לבחור בין כמה סוגי עוגות ביתיות, כמו עוגת ערמונים ברוטב וניל או עוגת שוקולד מריר שמוגשת בלווית סורבה שוקולד. ממש לא זול, אבל שווה