בופה עמוס במטעמים

מסעדת ToDai היא חלק מרשת ענפה שהעיקרון השולט בה הוא מזנון בסגנון יפני בשיטת אכול כפי יכולתך. בדרך כלל איני נוהג ללכת למקומות כאלה, אבל זהו מקום שווה במיוחד. את הבופה פותחים כאן פעמיים ביום ולכמה שעות בלבד בכל פעם, והמחירים שונים בצהריים ובערב. מומלץ לבוא קרוב לשעת הפתיחה, כי תמיד מחכים בתור.
במזנון העשיר יש כארבעים סוגים של סושי שמגולגל ונחתך במקום, סלטים ומוקפצים, שיפודים של בשר בקר, עוף וסרטנים וכעשרים סוגי קינוחים. כמויות האוכל, ובעיקר המגוון, הם עצומים. כדי למצות את החוויה מומלץ לבוא רעבים במיוחד. חבר שסעד איתי במקום יעץ לי שלא להתמלא ב"שטויות" כמו מרק וסלט, כי הם סתם תופסים מקום בבטן. מוטב להתרכז בשלל פירות הים והסושי. האוכל טעים מאוד וטרי כי התחלופה גבוהה.