צלם:
איך הרימה ישראלית בעלת מודעות סביבתית פרויקט מיחזור בכפר הודי קדוש
סיפורה של תרבות האוכל הניו יורקית הוא גם סיכום תולדות ההגירה ההמונית לעיר. היהודים הביאו את הבייגל, הלקס, הקניש וה"דלי", הגרמנים את הנקניקיות, הרוסים את הפנקייק, האיטלקים את הפיצה והסינים את צ'יינה טאון. וזה עוד בלי להזכיר מסעדות ...
בשנים האחרונות התפתחה מגמה חדשה בענף הלינה הכפרית בארץ: אירוח ביישובים ערביים ודרוזיים. ליאור בר, גיאוגרף מאוניברסיטת חיפה, חקר את התופעה בניסיון לברר אם אמנם תורם המפגש לשיפור ההבנה בין הצדדים