פסטיבל חורף זמן גליל מערבי סדנאות אומנות ויצירה, ארוחות מיוחדות, טעימות יין, תערוכות, סיורים קולינריים, מופעים מוזיקליים וסיורים מודרכים בכפרים הנוצריים המוארין ומקושטים לקראת חג המולד. 21-19 בדצמבר, הגליל המערבי
בפריז יודעים לעשות כבוד לקמח. זהר וידן ביקרה בשני מוסדות מכובדים: האחד עושה את הבגטים הכי טובים, והאחר מתמקד דווקא בפסטה. היה טעים
זהר וידן | צילומים: זהר וידן
פורסם 30.4.11
בפריז לבדה יש יותר מאלף מאפיות - בולנז'רי. בממוצע, בכל בולנז'רי משתמשים באלפי קילו של קמח בשבוע, המשמשים להכנת קרואסונים, באגטים ומאות מאפים מסוגים שונים מדי יום. ...
| צילומים: זהר וידן
עודכן 2.9.17
מהגריה של ניו יורק הפכו אותה לגן עדן של טעמים: דים סאם, כריכים אוריינטליים, גלידה סינית, פיצה שנחשבת הטובה בעיר, מעדניות איטלקיות ומקדש לפודינג אורז. לשוטט ולבלוס
דאה הדר ושחר סמוחה
פורסם 12.9.08
מרצים מעולים! * צילומים מרהיבים * הרצאה שהיא חווייה * שידור חי וגם מקבלים הקלטה! סרטים עלילתיים משובחים
סקרנים? לחצו כאן >