פסטיבל חורף זמן גליל מערבי סדנאות אומנות ויצירה, ארוחות מיוחדות, טעימות יין, תערוכות, סיורים קולינריים, מופעים מוזיקליים וסיורים מודרכים בכפרים הנוצריים המוארין ומקושטים לקראת חג המולד. 21-19 בדצמבר, הגליל המערבי
איפה אוכלים קיפודי ים כתומים, מאיפה הגיעה הטָמפוּרה ומתי הומצא הסושי? התשובות קשורות בגיאוגרפיה ובהיסטוריה של מדינת האיים וגם בכישרון של היפנים להפוך כל חומר גלם ליצירת ...
בועז צאירי
עודכן 27.4.24
איך נולד הסושי, מתי שותים סאקה, למה משמשים הווסאבי והחומץ הלבן, מה ההבדל בין ניגירי למאקי ואיפה אוכלים את זה? סושי, מדריך למתחילים. ויש גם מתכון
בני סיידא | צילומים: חן מיקא
עודכן 31.12.18
סיפורה של תרבות האוכל הניו יורקית הוא גם סיכום תולדות ההגירה ההמונית לעיר. היהודים הביאו את הבייגל, הלקס, הקניש וה"דלי", הגרמנים את הנקניקיות, הרוסים את הפנקייק, האיטלקים ...
רחל גרא | צילומים: לי קוברסקי
פורסם 18.10.07
מרצים מעולים! * צילומים מרהיבים * הרצאה שהיא חווייה * שידור חי וגם מקבלים הקלטה! סרטים עלילתיים משובחים
סקרנים? לחצו כאן >