בחצי האי יוקטן שבמקסיקו נמצא גן עדן אמיתי שכולו מים, המבטיח בילוי בלתי נשכח לכל המשפחה. לא צריך לחכות לקיץ בשביל לארוז את בגדי הים
יוליה פריליק
עודכן 6.5.18
מניאנה, המונח בספרדית ל"מחר", מתאר את הקצב הקריבי של עסקים באמריקה הלטינית, שעשוי להיות רגוע מדי למזג הישראלי. מצד שני, מקסיקו - עם עלויות ייצור נמוכות ופטור ...
ירון אמיתי
מאכסניות מלאות אווירה, דרך בד אנד ברקפסט נעימים עם אוכל מצוין ועד למלונות פאר בקנה מידע עולמי, מקסיקו מציעה מגוון רחב של מקומות לינה משובחים
מערכת מסע אחר אונליין
הרחוב המקסיקני משופע בצבעים: כחול ים לצד ורוד זוהר, צהוב מלון בשכנות לאדום עגבנייה. צבעוניות עזה היא כחוט המקשר בהיסטוריה האדריכלית של מקסיקו, והשילוב בין צורה לצבע ...
אורית ישי | צילומים: אורית ישי
דומה שכל הנופים וכל האקלימים התמקמו במקסיקו - הרי געש, מכתשים, גבעות, מישורים, יערות גשם, מדבריות, נהרות, חופים שקטים וחופים סוערים. אבל מקסיקו היא גם ארץ עם ...
נחום מגד, פרופ'
פורסם 25.10.11
מה יש בטאקו, כיצד מכינים את רוטב אלף הטעמים, מה עושים שם עם כל כך הרבה מיני פלפלים ואיך זה שאין במקסיקו אנשים רעבים? מסע קולינרי במקסיקו ...
איתמר דוידוב | צילומים: נלי שפר
עודכן 2.9.17
הפירמידה בצ'יצ'ן איצה, שבחצי האי יוקטן, מייצגת את פסגת תרבות המאיה ומהווה מוקד משיכה עצום למבקרים, ואין פלא - היא מושלמת מבחינה מתמטית ומרתקת מבחינה רוחנית
סיפורים מוזרים מהלכים על היקאטס, פירמידות בעלות צורת ציפור, שליד העיירה צינצונצאן במקסיקו. בלילות, כך מספרים, בוקע אור מתוך הפירמידות, אנשים נראים מרחפים באוויר ומתרחשות תופעות שאין ...
למי שביקר במקסיקו והתאהב במטבח המקומי, וגם למי שמכיר את המנות רק ממסעדות מקסיקניות בישראל, הנה שני מתכונים מהמטבח של השף איתמר דוידוב
איתמר דוידוב
פורסם 16.10.11
אם תשאלו מישהו איזה מאכל מאפיין את מקסיקו, התשובות ינועו סביב הטורטיות והצ'ילי. אבל למעשה יש למקסיקו מאכל לאומי - רוטב המולה
איתן אלקין
פורסם 10.10.11
מרצים מעולים! * צילומים מרהיבים * הרצאה שהיא חווייה * שידור חי וגם מקבלים הקלטה! סרטים עלילתיים משובחים
סקרנים? לחצו כאן >