שבע שנים הם נצח במושגים תל אביביים ופסטיס נוגעת בנצח. מאז הוקמה היא יושבת באותה פינה בשדרות רוטשילד ומדברת אל התל אביבים במבטא צרפתי, אך בגובה העיניים...
צידון היא מסעדה צעירה ורומנטית בהרצליה, בניצוחה של השפית אמילי גולדנברג המתמחה בבישול ים תיכוני עם השפעות "העולם החדש". במסעדה תפריט מצומצם שכולל מנות בשר, דגים ופירות ים...
גן השעשועים הפרטי של ניר צוק הוא הרבה יותר ממסעדה. הוא חוויה. נכון, לא תמיד התפריט של מסעדת קורדיליה שומר על אחידות ברמה, בטח בהתייחס לרמת המחירים הגבוהה, אך תמיד הוא ישמור על מקוריות, רעננות ויוגש עם קריצה...
מסעדת שאול בתל אביב היא מזן המסעדות הנדיר שקרם הבווריה מעולם לא נמחק מהתפריט שלהן, כמו יתר המנות, שסובבות סביב הציר הישן והטוב של חמוצים-סלטי הבית-בשר על הגריל-מוסקה-ממולאים בתנור...
למסעדת שמש, שקיימת כבר ארבעים וחמש שנה באותה סמטה נחבאת אל הכלים בשוק התקווה בתל אביב, מעריצים אדוקים שחוזרים אליה שוב ושוב...
מסעדת הלנה שוכנת במתחם המחודש של נמל קיסריה. על המטבח של הלנה מופקד השף הצעיר והמוכשר עמוס שיאון, שמתמחה בבישול ים-תיכוני פשוט, המבוסס על חומרי גלם טריים ואיכותיים. בתפריט מככבים בעיקר דגים ופירות ים...
אין צורך להכביר במילים על המוסד של בינו גבסו, האיש שבנה קריירה מפוארת על גבם של הפלפלים והעגבניות באשר הם...
כמסעדה הנימנת על ז'אנר הדיינר האמריקאי, דיקסי נאמנה לשלושה עקרונות מתמטיים: הטבח לא יודע לספור קלוריות, המלצריות הקורקטיות לא ממש סופרות את הלקוחות והטמפרטורה בחלל האכילה תמיד תהיה קרה בשתי מעלות ממה שצריך...
מרצים מעולים! * צילומים מרהיבים * הרצאה שהיא חווייה * שידור חי וגם מקבלים הקלטה! סרטים עלילתיים משובחים
סקרנים? לחצו כאן >