מקסיקו - ארץ הפלפל העולה
מקסיקו – ארץ הפלפל העולה
איתמר דוידוב |צילום: נלי שפר
מסע קולינרי עם איתמר דוידוב, השף שמפיץ בישראל את בשורת האוכל המקסיקני. מה יש בטאקו, כיצד מכינים את רוטב אלף הטעמים, מה עושים שם עם כל כך הרבה מיני פלפלים ואיך זה שאין במקסיקו אנשים רעבים? ויש גם מתכונים
מולה - החומוס של המקסיקאים
מולה – החומוס של המקסיקאים
איתן אלקין
אם תשאלו מישהו איזה מאכל מאפיין את מקסיקו, התשובות ינועו סביב הטורטיות והצ'ילי. אבל למעשה יש למקסיקו מאכל לאומי – רוטב המולה
צ'ילי - שגריר מקסיקו
צ'ילי – שגריר מקסיקו
איתמר דוידוב
מאז ביקורו הראשון במולדת הצ'ילי, אז עלתה לשונו בלהבות ומצחו הגיר זיעה, למד השף איתמר דוידוב כמה וכמה דברים על החריף־החריף הזה, הפלפל הקטן שכבש את העולם

מקסיקו - טקילה המשקה הלאומי
מקסיקו – טקילה המשקה הלאומי
אילון פז |צילום: אילון פז
עדיין לא ברור אם הטקילה – המשקה הלאומי המקסיקני ולהיט עולמי – נקראת על שם העיירה טקילה, או להפך. אבל אחרי כמה כוסיות, זה גם לא משנה. כתב מסע אחר השכים קום והצטרף ליום עבודה בשדות האגבה הכחולה, הצמח שממנו מזקקים את המשקה

לתגובות, תוספות ותיקונים
להוספת תגובה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שתפו: