פסטיבל חורף זמן גליל מערבי סדנאות אומנות ויצירה, ארוחות מיוחדות, טעימות יין, תערוכות, סיורים קולינריים, מופעים מוזיקליים וסיורים מודרכים בכפרים הנוצריים המוארין ומקושטים לקראת חג המולד. 21-19 בדצמבר, הגליל המערבי
מעדנים רבים בטוסקנה התחילו כמאכלי איכרים עניים. הם פשוטים, אבל איכותיים: המוצרים חייבים להיות טריים, שמן הזית מעולה והגבינות משובחות. מדריך למטייל במטבח הטוסקני
בת' אילון | צילומים: נלי שפר
פורסם 11.2.14
הדרך מפירנצה לסיינה עוברת דרך עיירות ימי ביניימיות מוקפות חומה, כנסיות מרשימות, כפרים ציוריים וגבעות עטורות בכרמים ובמטעי זיתים. הצעה לשני מסלולים נפלאים
מערכת מסע אחר אונליין | צילומים: אייסטוק
פורסם 5.8.13
האם אתם יכולים לדמיין אירוע שלם בו מסכנים את חייהם עשרה רוכבי סוסים, במטרה לזכות בפיסת בד מסומרטטת? לא צריך לדמיין, אלא פשוט לבוא לראות כדי להאמין
מערכת מסע אחר אונליין
עודכן 24.9.17
האטרוסקים, שחיו באיטליה לפני כ-2,500 שנה, הקימו אימפריה ים תיכונית עוד לפני עלייתה של רומי. רבים טוענים שדווקא האטרוסקים חובבי היין והאוכל היו אבותיהם האמיתיים של האיטלקים המודרנים
חדוה ישכר
פורסם 29.12.11
לפירנצה, גבירה איטלקית הדורה ומכובדת בדרך כלל, יש גם פן עממי בדמותו של השוק המרכזי של העיר. בטיול שכולו עונג לחושים עוברים בין בשרים וגבינות, יינות ושמני זית, ירקות ופירות. ועוד כמה המלצות לשווקים ...
דורעם גונט | צילומים: דורעם גונט
פורסם 25.7.11
הסתיו הוא זמן מצוין לבקר בטוסקנה, שמצטלמת נפלא בכל עונה. סנדרו סנטיולי, מבכירי צלמי הטבע באיטליה, מגיש מדריך לצילום בטוסקנה
| צילומים: סנדרו סנטיולי
טוסקנה התברכה בחוות רבות שבהן אפשר להתארח ולטעום אורח חיים כפרי בניחוח איטלקי. לקטוף פטריות, לחלוב פרות, לצאת לטיולים קצרים ולהשתתף בחגיגות מקומיות
עידית גרינברג
עודכן 22.10.17
לשתות יין טוב זה נהדר, אבל כדי לחוות את החוויה במלואה כדאי להתנסות בבציר ולהשתתף בחגיגות הבציר שמתקיימות במקומות רבים בעולם. עונת הבציר חלה מחודש אוגוסט ועד אוקטובר.
מערכת מסע אחר אונליין | צילומים: ולנטין קסרסה
פורסם 4.8.09
15 באפריל הוא יום הולדתו של ליאונרדו דה וינצ'י, אחד הגאונים הגדולים ביותר בתולדות המין האנושי. ביקור בווינצ'י, הכפר של ליאונרדו הגדול, הוא הזדמנות טובה להכיר ולהעריך מחדש את חשיבותו של איש הרנסנס
קתלין פישר
עודכן 2.9.17
השיש של קאררה מפורסם בעולם כולו. אנשי האיזור מתפרנסים מן המחצבות ופַסָלִים ואמנים מגיעים כדי לבחור לעצמם גושי אבן מתאימים. מה הופך את השיש האיטלקי למיוחד כל כך? איך השתנו חייהם של תושבי קאררה ...
נח כהן | צילומים: Knud Nielsen
פורסם 30.10.08
מרצים מעולים! * צילומים מרהיבים * הרצאה שהיא חווייה * שידור חי וגם מקבלים הקלטה! סרטים עלילתיים משובחים
סקרנים? לחצו כאן >