מכל מסעדות הדגים ברציף של מבנה 8 בנמל תל אביב, זו של בני הדייג היא הפופולארית ביותר ולא במקרה. בני הוא באמת דייג, ודייג, כמו שאמרו חכמינו בטבריה אוהב דגים...
אין מה להיתמם. בשדרה 34 זה בית חרושת, וכמו שהפועל לא יכולה להיות מכבי, כך מנה בשלושים שקל לא יכולה להיות גורמה, גם אם היא נורא רוצה. בשדרה זה לא המקום לחגיגת יום נישואין או פגישה ראשונה...
אין צורך להכביר במילים על המוסד של בינו גבסו, האיש שבנה קריירה מפוארת על גבם של הפלפלים והעגבניות באשר הם...
כמסעדה הנימנת על ז'אנר הדיינר האמריקאי, דיקסי נאמנה לשלושה עקרונות מתמטיים: הטבח לא יודע לספור קלוריות, המלצריות הקורקטיות לא ממש סופרות את הלקוחות והטמפרטורה בחלל האכילה תמיד תהיה קרה בשתי מעלות ממה שצריך...
מסעדת "ויטושה", על חללה העצום ומפות השולחן הרקומות שלה, נראית כמו אולם חתונות בסופיה. ווילי דווידוב, עולה מבולגריה, קראה למסעדה הקטנה והביתית שלה על שם ההר המפורסם הנושק לסופיה מדרום...
כבר שנים שומרת המסעדה יועזר בר יין על אותו אופי מיוחד. בעיני רבים מדובר במסעדה הטובה בתל אביב - מסעדה שמצד אחד שומרת על סטנדרטים קולינריים בלתי מתפשרים ומצד שני מספקת אוירה נינוחה ואף מעט מרושלת...
ליד המחסן שלו בקריית ענבים פתח מייק גנור, יצרן שמן זית, את כרם זיתים, חנות קטנה ומצוינת: קודם כל השמן שלו, בעיקר מזן סורי אבל גם קצת נבּלי, שאפשר וכדאי לטעום. חוץ מזה יש כלי אחסון מנירוסטה בצורת ...
קטי ועפרה הוא קפה נחמד מאוד בקרית טבעון, ששמר על אופיו המשפחתי בעשר שנות קיומו...