לשכות תיירות
אתר לשכת התיירות האוסטרלית


מטבע
דולר אוסטרלי


הפרש שעות
אוסטרליה מקדימה את שעון ישראל בשש עד שמונה שעות.


תקשורת
הקידומת הבינלאומית של אוסטרליה – 61.


תחבורה
טיסות: בשל המרחקים העצומים במדינה, טיסות פנים הופכות אטרקטיביות במיוחד ואף הכרח כשזמן הטיול קצוב. בדומה לכרטיס ה-VUSA האמריקאי, גם לאוסטרליה אפשר לרכוש חבילת תיירות של כמה טיסות פנימיות בשם "בומרנג פאס", אותה ניתן לרכוש רק מחוץ למדינה.
רכב: בכל הערים הגדולות באוסטרליה ניתן לשכור רכב. יש לזכור שהנהיגה באוסטרליה היא בצד שמאל של הכביש. בטיול לתקופה ארוכה, בת שלושה חודשים ומעלה, מומלץ לרכוש רכב ובכך להוזיל משמעותית את העלויות.
אוטובוסים: באוסטרליה פועלת חברת אוטובוסים מרכזית בשם גרייהאונד
(Greyhound), כאשר לצדה פועלות עשרות חברות קטנות יותר המפעילות שירותים עירוניים או מחוזיים. לאוטובוסי גרייהאונד פרישה מצוינת ברחבי המדינה. אפשר לקנות כרטיסי חופשי-חודשי לתקופות שונות, כרטיסי קילומטרים (המאפשרים לנסוע לכל יעד עד מכסת קילומטרים מסוימת) וכן חבילות למסלולים ספציפיים.
רכבות: מספר מצומצם של קווי רכבת עוברים ברחבי אוסטרליה. המפורסם שבהם הוא קו Indian Pacific שבין סידני לפרת', העובר באזורי מדבר פראיים. שני הקווים האחרים הם The Ghan בין אדלייד לדארווין דרך אליס ספרינגס, ו-The Overland בין אדלייד למלבורן. 
 

שתפו: