טרינידד
טרינידד מושכת אליה אולוסייה מאוד מגוונת של מבקרים. מצד אחד מגיעים אליה חובבי צפרות, חמושים במשקפות, ומצד שני מגיעים לכאן שוחרי מסיבות וקרנבלים.
ואכן לטרינידד יש המון מה להיצע לתיירים מכל הסוגים. אזורי הביצות והיערות הם גן עדן לחובבי טבע ובעיקר לצפרים. ברחבי האי קיימת רשת ענפה של מסלולי הליכה ומסלולי אופניים שמביאים את המטיילים שלהם אל מפלים שוצפים ומפרצים מבודדים. אזור החוף הצפון-מזרחי מרוחק יותר ואינו מתוייר ומציע נופים מרשימים וחופים בתוליים וטעימה מחיי היומיום בטרינידד. בדרום-מערב האי אפשר לחוש את התרבות ההודית שהתמזגה עם תרבויות האי בצורת מקדשים צבעוניים וריחות של קארי הנישאים באוויר.
אי אפשר מבלי להזכיר את הקרנבל המתקיים בפורט אוף ספיין מדי ינואר, שמספק את אחת המסיבות התוססות והצבעוניות בעולם.
 


טובגו
טובגו, הקטן מבין שני האיים (רק 42 ק"מ מצד לצד) הוא המקום להגיע לתפוס בו שלווה אחרי שעייפתם מן הבילויים והמסיבות של טרינידד.
טובגו מתגאה ביערות גשם, אתרי צלילה מצויינים, מפרצי ים יפהפיים ושמורות טבע. התיירים המגיעים לכאן מתקבלים בשלווה ויכולים לבחור בין מלונות לחוף הים או בתי הארחה קטנים בכפרים בהם צפויים מפגשים עם המקומיים.
לאחר שהוריקן פלורה הרסה בשנת 1963 את המטעים עליהם היתה מושתתת כלכלת האי, החליטה הממשלה להשקיע בתשתיות התיירות בעת שיקום כלכלת האי. היום טובגו עדיין שלווה ושקטה, אך כדאי לבקר בה עכשיו לפני שהמוני התיירים יגלו אותה.

 

שתפו: